automatika za vrata cijena

Pogoni za rolo vrata

SOMFY  je svjetska marka najviše kvalitete u automatskom upravljanju različitih vrsta garažnih i industrijskih rolo vrata. Pogledajte katalog za pregled cijelokupne ponude.


KONTAKT INFORMACIJE

KA-MONT d.o.o.  
Luščić 8, 47000 Karlovac
Hrvatska

Tel./fax: 047/ 616 820
Mob.: 099/3347 047  
Mob.: 098/1857 991  

E-mail: ka-mont@ka.t-com.hr
E-mail: info@ka-mont.hr

 

Somfy pogoni za rolo vrata

KA-mont garažna vrata

SOMFY  je svjetska marka najviše kvalitete u automatskom upravljanju različitih vrsta garažnih i industrijskih rolo vrata, sjenila za kuću te svih vrsta roleta i žaluzina. Tvrtka Somfy osnovana je 1960. u mjestašcu Cluses na jugu Francuske, a kroz mrežu predstavništva nalazi se diljem svijeta na 5 kontinenata.
Promijenite i pojednostavite svoj život pomoću Somfy  motoriziranih i automatiziranih rješenja za Vaša rolo garažna vrata. Somfy motori sa 5 godišnjom garancijom biti će siguran i pouzdan partner za otvaranje vaših vrata.

SOMFY MOTORI za rolo garažna vrata funkcioniraju na način kao motori kod roleta. Motori su ugrađeni u cijev oko koje namotavaju horizontalne čelične ili aluminijske lamele. Svi motori rade na električno napajanje i mogu se preinačiti u radio upravljane motore, a mogu se pokretati pomoću zidnih upravljačkih jedinica ili daljinskih upravljača.

 

 

Tehničke specifikacije
 • Motori za rolo vrata
 • Automatika za rolo vrata
 • Motori za vrata cijena
 • Somfy motori za garažna vrata
 Automatika za vrata
 

Sigurnost, kvaliteta, jamstvo

 • svi modeli garažnih, industrijskih, protuprovalnih, protupožarnih vrata i pogona iz naše ponude isključivo su hrvatskog ili europskog proizvođača.
   
 • svi modeli posjeduju hrvatske i europske ateste za sigurnost i kvalitetu.
   
 • jamčimo kvalitetu ugrađenog materijala.
   
 • jamstvo na proizvode iz našeg asortimana do 10 godina.

Sigurnost vašeg doma

Uvođenjem novih standarda za sigurnosti, očuvanja okoliša i toplinske zaštite sposobni smo odgovoriti na najviše postavljene zahtjeve. Najkvalitetniji materijali i moderna tehnologija daje nam za pravo ponuditi najkvalitenije proizvode sa dugogodišnjim jamstvom. Za detaljne informacije, savjetovanje i prezentaciju slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili online formulara, te nas posjetite u našem izložbenom salonu.