automatika za vrata cijena

Dvorišne rampe!

Pregled kataloga dvorišnih rampi. Automatizirane dvorišne rampe vrhunske kvalitete.


KONTAKT INFORMACIJE

KA-MONT d.o.o.  
Luščić 8, 47000 Karlovac
Hrvatska

Tel./fax: 047/ 616 820
Mob.: 099/3347 047  
Mob.: 098/1857 991  

E-mail: ka-mont@ka.t-com.hr
E-mail: info@ka-mont.hr

 

Dvorišna rampa NICE L-Bar

KA-mont garažna vrata
Dvorišne rampe cijena

Elektromehanička rampa za kontrolu pristupa na parkirališta, te prostore pod nadzorom. 24 V reduktor s motorom i ugrađenom upravljačkom jedinicom.

Čvrstoća i pouzdanost: robusna konstrukcija od čelika, nova visoka čvrstoća balansirane opruge zajamčena do milijun otvaranja i zatvaranja operacija i eliptičnog presjeka prečke s velikom otpornošću na vjetar. Enkoder kontrola pokreta i elektromehaničke sklopke.

Više udobnosti i sigurnosti u programiranju, odvojena elektronika i mehanika u kućištu štite unutarnje dijelove od potencijalnih rizika.

Brzo i jednostavan pristup upravljačkoj jedinici nalazi se u gornjem dijelu tijela rampe.
Više sigurnost i pouzdanost: otkrivanje prepreka i praćenje apsorpcije motora tijekom automatizacije pokreta. Automatska dijagnostika kvara tijekom rada s posljedičnom signalizacijom tipa kvara.

Ušteda energije: sustav se postavlja u stanje mirovanja kada se ne koristi. Rezervno napajanje s dodatnim baterijama smještene unutar kućišta. Deblokada prečke u slučaju nestanka struje na bravici koja se nalazi na kućištu rampe.
Mogućnost spajanja dodatne opreme: fotoćelije, bljeskalice, magnetne petlje, daljinsko upravljanje, otvaranje preko naplate parkiranja, svijetleće diode za prečku rampe i ostala
dodatna oprema.

Tehničke specifikacije
 Automatika za vrata
 

Sigurnost, kvaliteta, jamstvo

  • svi modeli garažnih, industrijskih, protuprovalnih, protupožarnih vrata i pogona iz naše ponude isključivo su hrvatskog ili europskog proizvođača.
     
  • svi modeli posjeduju hrvatske i europske ateste za sigurnost i kvalitetu.
     
  • jamčimo kvalitetu ugrađenog materijala.
     
  • jamstvo na proizvode iz našeg asortimana do 10 godina.

Sigurnost vašeg doma

Uvođenjem novih standarda za sigurnosti, očuvanja okoliša i toplinske zaštite sposobni smo odgovoriti na najviše postavljene zahtjeve. Najkvalitetniji materijali i moderna tehnologija daje nam za pravo ponuditi najkvalitenije proizvode sa dugogodišnjim jamstvom. Za detaljne informacije, savjetovanje i prezentaciju slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili online formulara, te nas posjetite u našem izložbenom salonu.