Industrijska vrata

Toplinski izolirana industrijska sekcijska vrata od dvostrukog pocinčanog čeličnog lima sa završnim slojem od pečenog poliestera u izvedbi rebrasti lim su vrhunska industrijska vrata za građevine koje zahtjevaju najbolju moguću izolaciju...


KONTAKT INFORMACIJE

KA-MONT d.o.o.  
Imbre Tkalca 4, 47000 Karlovac
Hrvatska

Tel./fax: 047/ 616 820
Mob.: 099/3347 047  
Mob.: 098/1857 991  

E-mail: ka-mont@ka.t-com.hr
E-mail: info@ka-mont.hr

 

Industrijska rolo vrata

KA-mont garažna vrata industrijska rolo vrata Hrvatska

Rolo industrijska vrata KA-MONT, KA-H77

Aluminijska rolo vrata odlikuje vrhunski dizajn, maksimalna čvrstoća, veliki izbor boja i kombinacija ručnog električnog ili daljinskog otvaranja.
Na Vaš zahtjev i po narudžbi izrađujemo i montiramo industrijska rolo vrata za zatvaranje velikih otvora. Rolo vrata imaju patentiran sistem za gušenje zvuka u mehanizmu za namatanje. Industrijska Rolo vrata izrađujemo tako da potpuno prilegnu na zid. Izradimo ih i ugradimo u svega dva dana, obrazložimo vam njihov rad i način korištenja. Na taj način će te dobiti na uštedi prostora jer se  ovim sistemom otvaranja prostor ispred garaže maksimalno koristi.
To je vrlo značajno kad nemate dovoljno prostora ispred vaše građevine ili garaže. Strop u garaži ostane slobodan za veće predmete poput dodatnih rasvjetnih tijela i slično.

Industrijska rolo vrata mogu se ugraditi na različite načine: na unutarnju stranu, na vanjsku stranu ili unutar samog otvora prostorije ili garaže, prema izboru ili u skladu s mogućnostima građevine. 

Sama cijena rolo industrijskih vrata određuje se po nizu faktora, ukoliko ste zainteresirani kontaktirajte nas kako bi Vam poslali neobvezujuću ponudu.

 • industrijska rolo vrata Hrvatska
 • industrijska rolo vrata cijena
 • industrijska rolo vrata izrada
 • industrijska rolo vrata montaža
 • industrijska rolo vrata sigurnost
 • industrijska rolo vrata kvaliteta
 • industrijska rolo vrata moderna
 • industrijska rolo vrata sigurna
 • industrijska rolo vrata masivna

 Pogoni za rolo industrijska vrata:SOMFY MOTORI za rolo garažna vrata funkcioniraju na način kao motori kod roleta. Motori su ugrađeni u cijev oko koje namotavaju horizontalne čelične ili aluminijske lamele. Svi motori rade na električno napajanje i mogu se preinačiti u radio upravljane motore, a mogu se pokretati pomoću zidnih upravljačkih jedinica ili daljinskih upravljača.
Somfy jamstvo za motore - 5 godina

Za pregled dodatne opreme za garažna i industrijska rolo vrata pogledajte PDF katalog ili kliknite na automatika za rolo vrata.

 Ostali tipovi industrijskih vrata u ponudi:

 Industrijska vrata
 

Sigurnost, kvaliteta, jamstvo

 • svi modeli garažnih, industrijskih, protuprovalnih, protupožarnih vrata i pogona iz naše ponude isključivo su hrvatskog ili europskog proizvođača.
   
 • naša industrijska vrata posjeduju hrvatske i europske ateste za sigurnost i kvalitetu.
   
 • jamčimo kvalitetu ugrađenog materijala.
   
 • jamstvo na industrijska vrata iz našeg asortimana do 10 godina.

Sigurnost vašeg doma

Uvođenjem novih standarda za sigurnosti, očuvanja okoliša i toplinske zaštite sposobni smo odgovoriti na najviše postavljene zahtjeve. Najkvalitetniji materijali i moderna tehnologija daje nam za pravo ponuditi najkvalitenija industrijska vrata sa dugogodišnjim jamstvom. Za detaljne informacije, savjetovanje i prezentaciju slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili online formulara, te nas posjetite u našem izložbenom salonu.