Dvorišna rampa NICE L-Bar

Rampe kategorija 1 270 180 1

Elektromehanička rampa za kontrolu pristupa na parkirališta, te prostore pod nadzorom. 24 V reduktor s motorom i ugrađenom upravljačkom jedinicom.

Čvrstoća i pouzdanost: robusna konstrukcija od čelika, nova visoka čvrstoća balansirane opruge zajamčena do milijun otvaranja i zatvaranja operacija i eliptičnog presjeka prečke s velikom otpornošću na vjetar. Enkoder kontrola pokreta i elektromehaničke sklopke.

Više udobnosti i sigurnosti u programiranju, odvojena elektronika i mehanika u kućištu štite unutarnje dijelove od potencijalnih rizika.

Brzo i jednostavan pristup upravljačkoj jedinici nalazi se u gornjem dijelu tijela rampe.
Više sigurnost i pouzdanost: otkrivanje prepreka i praćenje apsorpcije motora tijekom automatizacije pokreta. Automatska dijagnostika kvara tijekom rada s posljedičnom signalizacijom tipa kvara.

Ušteda energije: sustav se postavlja u stanje mirovanja kada se ne koristi. Rezervno napajanje s dodatnim baterijama smještene unutar kućišta. Deblokada prečke u slučaju nestanka struje na bravici koja se nalazi na kućištu rampe.
Mogućnost spajanja dodatne opreme: fotoćelije, bljeskalice, magnetne petlje, daljinsko upravljanje, otvaranje preko naplate parkiranja, svijetleće diode za prečku rampe i ostala dodatna oprema.

Pošaljite upit

Ime i prezime
Ime i prezime
  Automatika za vrata