protupožarna vrata cijena

Protupožarna vrata

Upadljivo lijepa protupožarna vrata za uporabu u svim područjima, gdje se stavlja akcent na posebnu oblikovnu i funkcionalnu kvalitetu. U javnom prostoru, u zgradama za priredbe, bolnicama, muzejima...


KONTAKT INFORMACIJE

KA-MONT d.o.o.  
Imbre Tkalca 4, 47000 Karlovac
Hrvatska

Tel./fax: 047/ 616 820
Mob.: 099/3347 047  
Mob.: 098/1857 991  

E-mail: ka-mont@ka.t-com.hr
E-mail: info@ka-mont.hr

 

Protupožarna vrata

Sobna vrata
Sobna vrata

Protupožarna vrata iz našeg programa stvaraju karakter doma i igraju važnu ulogu za sigurnost i ugodnu atmosferu te dobro životno zadovoljstvo.
Svaka protupožarna vrata nude Vam snažnu kombinaciju kvalitete, modernog dizajna i dugotrajnog životnog vijeka. Kao specijalisti za protupožarna vrata nudimo Vam cjelokupna rješenja za sve građevinske elemente od stambenih, uredskih do zdravstvenih, turističkih i industrijskih objekata.
Dugogodišnjim radom i iskustvom možemo Vam ponuditi rješenja za sve zahtjeve:

 • zaštita od požara
 • zaštita od buke
 • toplinska zaštita
 • protuprovalna zaštita

Naša protupožarna vrata prilagođavaju se Vašim potrebama, a naši inovativni proizvodi protupožarne zaštite najbolje odgovaraju Vašim individualnim idejama. Zaštitite se protupožarnim vratima vrhunske kvalitete, Mi ćemo Vam u tome pomoći sa najekonomičnijim i najkvalitetnijim rješenjem. Ukoliko Vas interesira cijena protupožarnih vrata, slobodno nas kontaktirajte.

 

Sigurnost, kvaliteta, jamstvo

 • svi modeli garažnih, industrijskih, protuprovalnih, protupožarnih vrata i pogona iz naše ponude isključivo su hrvatskog ili europskog proizvođača.
   
 • naša protupožarna vrata posjeduju hrvatske i europske ateste za sigurnost i kvalitetu.
   
 • jamčimo kvalitetu ugrađenog materijala.
   
 • jamstvo na protupožarna vrata iz našeg asortimana do 10 godina.

Sigurnost vašeg doma

Uvođenjem novih standarda za sigurnosti, očuvanja okoliša i toplinske zaštite sposobni smo odgovoriti na najviše postavljene zahtjeve. Najkvalitetniji materijali i moderna tehnologija daje nam za pravo ponuditi najkvalitenija protupožarna vrata sa dugogodišnjim jamstvom. Za detaljne informacije, savjetovanje i prezentaciju slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili online formulara, te nas posjetite u našem izložbenom salonu.